*

× AnyDesK
Remote support
Τ: (+30) 211 8500 323 Αίτημα υποστήριξης
 » Εμπορικές Επιχειρήσεις

Εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης Pegasus - Επιλέξτε τη δική σας:

 

  μElite (MySQL) ERP Start Up Retail ERP Start Up ERP Basic
  Κάντε το πρώτο βήμα για τη Μηχανογράφησή σας Το κατάλληλο εργαλείο για την Επιχείρηση σας     Η ιδανική λύση για την Εντατική Λιανική Το βασικό σας στήριγμα για την ανάπτυξη της Επιχείρησής σας!
  Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αριθμός Χρηστών/Θέσεις Εργασίας Multi-user Άδεια Χρήσης-Οικονομικό Όφελος για το πελάτη-Άμεση απόσβεση της επένδυσης

Unlimited   Unlimited    Unlimited    Unlimited  

Άνοιγμα/Κλείσιμο ΧρήσηςΟι πίνακες της βάσης είναι ενιαίοι και σας επιτρέπουν να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την επιχείρησή σας δίχως την ανάγκη αλλαγής διαχειριστικών χρήσεων.

Χωρίς  Χωρίς  Χωρίς Χωρίς 

Δυνατότητα προσθήκης ModuleΗ προσθήκη module ευνοεί τη προσαρμογή της Εφαρμογής Pegasus στις εκάστοτε απαιτήσεις της Επιχείρησης που μηχανογραφείται.

       

Δυνατότητα επικοινωνίας με site Τo Pegasus ERP επικοινωνεί αμφίδρομα με το Pegasus Web App, το διαδικτυακό λογισμικό για τη δημιουργία Website (e-Shop,e-Hotel,e-Courier κτλ).

       

Δυνατότητα Γέφυρας με Λογιστικές Εφαρμογές  Το Pegasus ERP δύναται να επικοινωνήσει με τις πιο γνωστές Λογιστικές Εφαρμογές ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη του Λογιστή σας. Για την υλοποίηση της γέφυρας είναι απαραίτητο το module Γενική Λογιστική.

       

Ενσωματωμένο Module CRM  Ενσωματωμένο module στη βασική έκδοση Start Up-Επιτρέπει την ορθή & αποτελεσματική διαχείριση του Υποψήφιου Πελατολογίου με καταγραφή των Επαφών Προσέγγισης, Προσφορών, Πωλητών κτλ.

       

Πελάτες Καταχώρηση & Παρακολούθηση Πελατών-Οικονομική Διαχείριση-Αναλυτική Παρακολούθηση Πωληθέντων Ειδών.

       

Παραστατικά Πελατών Καταχώρηση & Διαχείριση Παραστατικών Πωλήσεων-Μαζικός Μετασχηματισμός.

       

Προμηθευτές Καταχώρηση & Παρακολούθηση Προμηθευτών-Πλήρης Οικονομική Διαχείριση-Αναλυτική Παρακολούθηση Ειδών από Αγορές.

       

Παραστατικά Προμηθευτών Καταχώρηση & Διαχείριση Παραστατικών Αγορών-Μαζικός Μετασχηματισμός.

       

Αποθήκη Διαχείριση Ειδών & Υπηρεσιών-Παρακολούθηση & Έλεγχος Υπολοίπων-Απογραφή Ειδών-Υπολογισμός Αναπαραγγελιών Ειδών.

       

Πολλαπλοί Κωδικοί ανά ΕίδοςΑπαραίτητο εάν τα Εμπορεύματα προέρχονται από διαφορετικούς προμηθευτές οπότε και έχουν περισσότερους από ένα Κωδικούς Προμηθευτή.Διευκολύνει την διαχείριση Είδους καθώς υπακούει σε κάθε κωδικό που έχετε καταχωρήσει.

       

Κύκλωμα ΠαραγγελιώνΟλοκληρωμένη Διαχείριση Παραγγελιών πελατών/προμηθευτών-Μερική Τιμολόγηση-Back Orders-Παρακολούθηση Παραγγελιών ανά κατάσταση-Μετασχηματισμός στο Παραστατικό της επιλογής σας.

       

Αποδείξεις Είσπραξης/Πληρωμής Καταχώρηση-Διαχείριση-Εκτύπωση Αποδείξεων Είσπραξης και Πληρωμής ώστε να έχετε τη πλήρη εικόνα των συναλλαγών σας με κάθε Πελάτη/Προμηθευτή .

       

Διαχείριση Υπολοίπων/Προγραμματισμός Εισπράξων Πληρωμών Αναλυτική Παρακολούθηση & Προγραμματισμός των οφειλών των Πελατών & οι Πληρωμές των Προμηθευτών μέσα από το Εμπορικό Κύκλωμα του Pegasus ERP Start Up και με τη βοήθεια του module CRM

       

Καταχώρηση/Διαχείριση Δαπανών Καταχωρήστε και Παρακολουθήστε τις Δαπάνες της Επιχείρησης για μία ολοκληρωμένη εικόνα των Εξόδων σας. Αποκτήστε τη σωστή Εικόνα για την Επιχείρησή σας.

       

Αξιόγραφα  Καταχώρηση και Διαχείριση των Αξιογράφων (Επιταγές) Πελατών - Προμηθευτών. Διαχείριση Πινακίων με απλό τρόπο.

       

CRM-Διαχείριση Συναλλασσομένων  Ενσωματωμένο module στη βασική έκδοση Start Up-Επιτρέπει την ορθή & αποτελεσματική διαχείριση του Υποψήφιου Πελατολογίου με καταγραφή των Επαφών Προσέγγισης,Προσφορών,Πωλητών κτλ.

       

Κύκλωμα ΠροσφορώνΔημιουργήστε τις Προσφορές σας, Οργανώστε το Εμπορικό Τμήμα της Επιχείρησής σας και Παρακολουθήστε κάθε βήμα από την Ανάληψη ενός Έργου μέχρι την Ολοκλήρωση και τον απολογισμό του. Δημιουργήστε τις Φόρμες Προσφορών της Αρεσκείας σας, Προωθήστε τις ηλεκτρονικά και Οργανώστε το follow up ώστε να μην χάνετε ΚΑΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ!

       

Διαχείριση ΈργωνΠαρακολουθήστε τη πορεία ενός Έργου-Project από τη Προσφορά έως τη Τιμολόγηση και το καθορισμό του κέρδους!Καταχωρήστε κάθε αγορά - έξοδο - δαπάνη - υπηρεσίες για να έχετε τη πλήρη εποπτεία των συναλλαγών που πραγματοποιείτε στα πλαίσια του Έργου.

       

π-ΑναφορέςΕργαλείο για τη δημιουργία των αναφορών-στατιστικών-εκτυπωτικών καταστάσεων που επιθυμείτε.Μέσα από τις π-Αναφορές μπορούμε να συνδυάσουμε πίνακες, πεδία και κριτήρια αναζήτησης, δημιουργώντας τις αναφορές που θέλουμε ενώ βρίσκουν εφαρμογή σε πολλά πεδία πχ. Εκτύπωση Ετικετών, Αναφορές Επιχείρησης, Γραφήματα κοκ .

       

Ετικέτες Η δυνατότητα αφορά στη δημιουργία ετικετών μέσα από μία απλή διαδικασία. Ενδεικτικές εφαρμογές:Ετικέτες Ειδών Αποθήκης με barcode,πελατών, προμηθευτών κ.ο.κ.

       

Module RetailΑπαραίτητη για κάθε Επιχείρηση Εντατικής Λιανικής όπως Super market-Καταστήματα Ένδυσης/Υπόδησης/Λιανικών Συναλλαγών. Επίσης υποστηρίζει Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών με συλλογή Πόντων-έκδοση Δωροεπιταγών.

       

Module Serial NumberΑπαραίτητη προσθήκη όταν διαχειριζόμαστε Είδη που φέρουν μοναδικό σειριακό αριθμό(serial number). Το module δίνει ολοκληρωμένη παρακολούθηση για όλη τη πορεία του serial από την αγορά έως τη πώληση και το ενδιάμεσο service.

       

Module Χρώμα ΜέγεθοςΑναπόσπαστο κομμάτι για κάθε επιχείρηση Ένδυσης /Υπόδησης. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το module Retail για άμεση πώληση ειδών μέσα από μία touch Οθόνη.

       

Module ΠαρτίδεςΙδιαίτερα χρήσιμο για τα Καταστήματα χονδρικής πώλησης τροφίμων τα οποία υποχρεούνται να τηρούν και να παρακολουθούν παρτίδες με ημερομηνία παραγωγής και λήξης. Εξίσου χρήσιμη σε είδη που παύουν να είναι αποτελεσματικά μετά το πέρας της ημ. λήξης όπως Πυροσβεστήρες, Μελάνια Εκτυπωτών κ.ο.κ.

       

Module Γενικής Λογιστικής (Β'& Γ' κατηγορίας)To module επιτρέπει τη τήρηση των Βιβλίων μέσα στην Επιχείρησή σας. Έχει ενσωματωμένο λογιστικό σχέδιο πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του ΚΦΑΣ. Επικοινωνεί με έτοιμη γέφυρα με το Εμπορικό Κύκλωμα χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες περαιτέρω παραμετροποίησης.

       

Module P.I.M.Διασφαλίζει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ δύο ή περισσοτέρων βάσεων. Βρίσκει εφαρμογή σε εγκαταστάσεις πολλών Υποκαταστημάτων, στη Φορητή Τιμολόγηση & στην επικοινωνία του ERP με τη Web Εφαρμογή.

       

Module HermesTo module Hermes καθορίζει στο ERP τα πεδία που εμφανιστούν στο Website.

       

Module ΣυμβάσειςΤο module επιτρέπει τη καταχώρηση, διαχείριση και παρακολούθηση Συμβάσεων. Η σύμβαση έχει Ημερ. Έναρξης και Λήξης και μπορεί να καλύψει τόσο εφάπαξ χρεώσεις όσο και περιοδικές τιμολογήσεις.

       

Module Extra Actions  Απαραίτητη προσθήκη ώστε να είναι εφικτή η επέκταση της εφαρμογής στα μέτρα και στις απαιτήσεις της Επιχείρησής σας. Το module ενεργοποιεί Δράσεις σε κάθε οθόνη εργασίας και οι οποίες κατασκευάζονται βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας.

       

Module M.I.STo MIS προσφέρει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του interface της Εφαρμογής καθώς περιέχει ένα πλήθος οθονών, μέσα από τις οποίες μπορείτε να έχετε συνολικά τα αποτελέσματα από όλη την εφαρμογή σας.Αναλογιστείτε τους διάφορους δείκτες (Οικονομικούς, Αποθήκης, CRM κτλ) και τις συγκρίσεις μεταξύ περιόδων ώστε να εξάγετε σαφή και ορθά συμπεράσματα.

       

Module CRM PlusTo CRM Plus προσφέρει την παρακολούθηση εκστρατειών. Μία εκστρατεία ενεργοποιεί μαζικά την ενημέρωση συναλλασσομένων με ιδιαίτερα κριτήρια. Η ενημέρωση αυτή μπορεί και γίνεται με αποστολές κειμένων (e-mail, SMS).Παράλληλα,Παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης του ανταγωνισμού και των ανταγωνιστικών προϊόντων τα οποία τα συνδέετε με τα δικά σας προϊόντα και παρακολουθείτε τις διαφορές.

       

Module PDA ClientΠροσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης των Πακέτων Αποθήκης μέσω PDA. Τα Πακέτα εξυπηρετούν την Απογραφή Αποθήκης, την άμεση Παραλαβή ειδών από Προμηθευτή & την εκτέλεση Παραγγελιών Πελατών σκανάροντας και συλλέγοντας τα είδη που θα περιέχουν.

       

Module SalesΠαρακολουθεί τις προμήθειες των πωλητών σας. Μπορείτε και ορίζετε προμήθειες ανά πωλητή και ανά ομάδα πωλητών. Οι προμήθειες οριζονται ανά κλάση προμήθειας ή ανά είδος. Επίσης μπορείτε και ορίζετε Στόχους οι οποίοι ελέγχουν την επίτευξή τους.

       

Module C&A ServerΠαρέχει την δυνατότητα έκδοσης υπογραφών με Σειριακή/USB ΕΑΦΔΣΣ από περισσότερα του ενός τερματικά.

       

Module ΤιμοκατάλογοιTo Module Τιμοκατάλογοι παρέχει την δυνατότητα να εισάγετε στην εφαρμογή πολλούς τιμοκαταλόγους από αρχεία των προμηθευτών σας (πχ xml,csv κτλ). Στην συνέχεια είναι δυνατή η αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης σας με τα είδη των τιμοκαταλόγων.

       
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βορείου Ηπείρου 45, Μαρούσι 151 25, Αθήνα
T: 211 8500 323